OM EVS|KONTAKT
Narko
Elite Vagt & Sikring bruger også narkohund
Narkohund utrolig effektiv
Narkohunde er det mest effektive og billigste våben i bekæmpelsen af narkomisbrug i nattelivet, på skoler og arbejdspladser.

Diskret og hurtigt kan hunden afsløre de, der medbringer de farlige stoffer til festen, på skolen eller arbejdspladsen.
Narkohunden giver dig mulighed for at stoppe de påvirkede - eller de der medbringer stoffet for at videresælge det til andre.
Elite Vagt & Sikring rykker ud med både hund og hundefører - og sender et stærkt signal om, at her får det konsekvens, hvis man forsøger at ødelægge festen med livsfarlige stoffer.

Narkohunden virker præventivt - men også som et vagtværn mod dem der alligevel forsøger at tage stoffet med ind på dit område.

Med en narkohund fra Elite Vagt & Sikring sender du et stærkt signal om, at man nu går ind på narkofrit område - for hunden er godt uddannet og kan afsløre alle former for narko, hvad enten det er syntetiske stoffer eller narko fremstillet af planter.

I nattelivet vil du fremstå som et sted, hvor forældre trygt kan lade deres børn gå hen. Du holder stofferne ude!

På arbejdepladsen og på skolerne har narkoen gjort sit indtog - også her kan hunden virke præventivt eller afsløre dem der medbringer narkotika - hvad enten det er til eget brug eller videresalg.
Et besøg af Elite Vagt & Sikrings narkohund, skal ses som en investering i et godt miljø hos dig, hvor folk kan færdes i et narkofrit miljø.

Hunden er importeret til Danmark for en australsk k9 afdeling.
Hunden er trænet til at finde:
- Cannabis & Hash
- Extasy
- Heroin
- Methamphetamin / Ice
- Kokain
- LSD
- Amphetamin/ Speed
- Crack
Hunden kommer altid ud med uddannet fører.

NARKO FRI ZONE

Elite Vagt & Sikring Sælger Narkolygter
Elite Vagt & Sikring sælger narkomåtter
Elite Vagt & Sikring Sælger narkotest
Elite Vagt & Sikring | Hørslevvej 147 | 8462 Harlev J | Telefon: 51516797 | E-mail: sigga|evs.dk | CVR: 28600941 Her kan betales med Dankort