OM EVS|KONTAKT
Wiley X Drapht Gloss BlackDKK 749,00
Produkt nr: ACDRA1
Nylon stel, 8 lags sikkerheds glas og spejl coatings – alt hvad du behøver for maksimum beskyttelse uanset hvad, der kommer imod dig. Et glat design og en bekvemmelig pasform, takket være det neopren belagte næsestykke karakteriserer Active Serien fra Wiley X. Drapht er en aktivitets solbrille med polycarbonat glas i farven Smoke og Gloss Black farvet stel. Næsestykket er udført i neopren materiale der gør at brillen ikke ”glider” ned ved stort aktivt.
skjul
Wiley X Slyde Gloss Linear BrownDKK 899,00
Produkt nr: ACSLY2
Nylon stel, 8 lags sikkerheds glas og spejl coatings – alt hvad du behøver for maksimum beskyttelse uanset hvad, der kommer imod dig. Et glat design og en bekvemmelig pasform, takket være det neopren belagte næsestykke karakteriserer Active Serien fra Wiley X. Slyde er en aktivitets solbrille med polycarbonat glas i farven Smoke w/ Silver Flash og Gloss Linear Brown farvet stel. Næsestykket er udført i neopren materiale der gør at brillen ikke ”glider” ned ved stort aktivt.
skjul
Wiley X Zak Gloss Black DKK 1.399,00
Produkt nr: ACZAK4
Nylon stel, 8 lags sikkerheds glas, Polaroid og spejl coatings – alt hvad du behøver for maksimum beskyttelse uanset hvad, der kommer imod dig. Et glat design og en bekvemmelig pasform, takket være det neopren belagte næsestykke karakteriserer Active Serien fra Wiley X. Zak er en aktivitets solbrille med polycarbonat glas i farven Polarized Smoke og Gloss Black farvet stel. Næsestykket er udført i neopren materiale der gør at brillen ikke ”glider” ned ved stort aktivt.
skjul
Wiley X P-17NP Gloss DemiDKK 899,00
Produkt nr: P-17NP
Aktivitets solbrille med polycarbonat glas i bronze brown farvet glas og bronze meleret stel. Denne model har samme design som P-17 brillen, men uden polaroid glas. Næsestykket er udført i neopren materiale der gør at brillen ikke ”glider” ned ved stort aktivt. Modellen leveres med brille snor & micro-fiberpose.
skjul
Wiley X Tilt Gloss BlackDKK 1.399,00
Produkt nr: P-58
Wiley X modellen med et aggressivt look. Modellen er designet med brede stænger, der bevirker at der ikke kommer generende lys ind fra siderne og kan irriterer øjet. Modellen P-58 er med polaroid glas. Polaroidsolbriller er særlig nyttige, når man kører i bil. Det hænger sammen med, at de bremser 99% af det reflekterende lys fx fra vejbanen og biltage. Benyt Polaroid briller når du er i solen. Giver optimal synskomfort ved havet og stranden Polaroidglas gør synet klarere og kontrasterne skarpere. Glassene fjerne 99% af det reflekterede lys. Brillen leveres med snor til stængerne og i en micro-fibrepose.
skjul
Wiley X P-23 Silver Dust DKK 899,00
Produkt nr: P-23SD
Aktivitetsbrille med polycarbonat glas. Glassene er i farven orange med en orange silver mirror coating. Stellet er transparent i farven silver dust. Den orange farve i glassene gør, at brillen egner sig godt til skiløb. Næsestykket er udført i neopren materiale, der gør at brillen ikke ”glider” ned ved aktivt brug. Brillen yder 100 % UV beskyttelse og er godkendt som sikkerhedsbrille. Modellen leveres med brillesnor og etui. Det er muligt at få denne brille med styrkeglas.
skjul
Din webshop kurv
Antal:  vare(r)
Beløb: DKK
Nulstil kurv Vis kurv
Elite Vagt & Sikring | Hørslevvej 147 | 8462 Harlev J | Telefon: 51516797 | E-mail: sigga|evs.dk | CVR: 28600941 Her kan betales med Dankort