OM EVS|KONTAKT
Fragment briller & skydebriller der i dag bruges af soldater og politi over hele verden.
 
 
Wiley X
Sikkerheds-
butikken Silkeborgvej .19a 8000 Århus C er stolte af at kunne tilbyde vores kunder solbriller, der opfylder de fleste tænkelige krav.
Wiley X solbriller er mere end bare "smarte" solbriller. Alle vores modeller er desuden også beskyttelsesbriller, hvor linserne er lavet af det stærke materiale polycarbonat.
Wiley X CQC BlackDKK 849,00
Wiley X CQC Black

Produkt
nr: 491
Fragmen-
tationsbrille med god pasform. Glas ved levering er grå. Alle glas er udskiftelige og behandlet for at modstå dug og ridser. 100 % UV beskyttelse er standard for alle Wiley-X produkter. Skum omkring rammen hindrer støv og vind i at komme i øjnene ved høj fart. Brillen er en karakteristisk fragmentationsbrille, der dog nemt kan bæres under eks. en hjelm, da brillens design er meget flad. Brillen leveres i pose med en ekstra klar linse, alternative stænger, og med bred elastik, der oftest vil være at foretrække, når denne brille benyttes. Fragmentationbeskyttelsen er jf. standard ANSI Z87.1-2003, ANSI Z80.3 samt militære standard MIL-V-43511C. Der er mulighed for at afmontere de to plastikstykker på siderne, så brillen bliver endnu mindre. Plastikstykkerne har dels en mindre fragmentationsvirkning, men er hovedsageligt en design detalje.
skjul
Wiley X Nerve BlackDKK 999,00
Produkt
nr: R-8051
Nerve er en ny brille, der henvender sig til CQB, Hardball, PaintBall og andre områder, hvor der kræves høj beskyttelse af dine øjne. Derudover er brillen ideel til skisport grundet brillens størrelse og anti dug system. Brillen er opbygget, så der kan indsættes styrkemodul, hvilke kan købes separat. Brillen er udviklet i samarbejde med de Amerikanske Rangers, der har givet input til designet for at opfylde de høje krav, der kræves af en brille af denne type. Modellen leveres med ekstra linse i smoke, og i et TS-235N Semi hard case. Modellen har bestået ANSI testen, MIL -V-43511C testen og EN.166 B. Mil-testen indeholder direkte skud med et 0.22 kaliber projektil med en hastighed på 648 km/t. Hele brillen er desuden udført i brandhæmmende materialer, for at undgå at brillen smelter fast til huden, ved ekstrem varme påvirkning.
skjul
Wiley X Patriot Green DKK 999,00


Produktnummer: GOPATG
Patriot er en robust goggle, der også henvender sig til militær brug. Til paintball og hardball er den helt perfekt, da det er den største Wiley X goggle og derfor beskytter meget af ansigtet. Patriot er forsynet med en bred, justerbar elastik samt ventilations huller hele vejen rundt om linsen. Brillen er opbygget, så der kan indsættes styrkemodul, hvilket kan købes separat. Modellen leveres med Smoke linse samt ekstra linse i Clear, goggle sleeve til beskyttelse af glasset, når den ikke er påmonteret og en opbevaringspose, der kan monteres i et bælte. Modellen har bestået STANAG V50 testen, ANSI testen (High Velocity Standards), MIL -V-43511C testen (VO Balistic Standards) og CE EN166. Mil-testen indeholder direkte skud med et 0.22 kaliber projektil med en hastighed på 648 km/t, og STANAG V50 testen gennemføres med skud med et 0.30 kaliber projektil. Dette giver brugeren tillid og ro i sindet ved brug, hvor muligheden for fragmenter kan opstå. Hele brillen er desuden udført i brandhæmmende materialer for at undgå at brillen smelter fast til huden ved ekstrem varme påvirkning. Derudover er brillen ideel til skisport grundet brillens størrelse og anti-dug system.
skjul
Wiley X PT-1 Light RustDKK 749,00
Produkt nr.: PT-1L
2. generation. PT-1 stellet er lavet af Triloid nylon, der bevirker at brillen er meget holdbar, let og komfortabel. Linsen, der er meget speciel, beskytter hele øjenområdet i højden og i siderne. Linsen er 2.3 mm tyk, og har bestået den krævende fragmenttest ANSI Z87.1-2003 + MIL testen, der giver brugeren tillid og ro i sindet ved brug hvor muligheden for fragmenter kan opstå. Det nye næsestykke, som er justerbart, og ørestykkerne er udført i specielt neopren gummi, der er designet, så det hjælper med at holde brillerne i den position, som brugeren vil have dem. Denne brille er standard udleveret til de norske soldater og flere andre specialstyrker i bl.a. US ARMY.
skjul
Wiley X PT-3SC Smoke/ClearDKK 899,00
Produktnummer: PT-3SC
PT-3 stellet er lavet af Triloid nylon, der bevirker, at modellen er meget holdbar, let og komfortabel. Linsen er udført i base 8 (krumningen) hvilket gør, at glasset følger hovedformen og giver optimal beskyttelse for øjnene. Modellen har bestået den krævende fragmenttest ANSI Z87.1-2003 + MIL-PRF-31013 testen, der giver brugeren tillid og ro i sindet ved brug, hvor muligheden for fragmenter kan opstå. Næsestykket og ørestykkerne er udført i specielt fleksibelt neopren gummi, der er designet, så det hjælper med at holde brillerne i den position, som brugeren vil have dem. Denne brille leveres med 2 stk. glas. Klar og smoke.
skjul
DKK 899,00
Produkt nr: PTR-1SC
Ny udgave af den eftertragtede PT-1 model. Her er der tale om en decideret sports brille, der primært henvender sig til cykelsport og løb. Den nyudviklede linse til PTR-1 model er blevet en anelse lavere samtidig med at linsen har fået et mere aggressivt design. Dog beskytter linsen stadig hele øjenområdet i højden og i siderne. Linsen er 2.3 mm tyk, og har bestået den krævende fragmenttest ANSI Z87.1-2003 + MIL testen, der giver brugeren tillid og ro i sindet ved brug, hvor muligheden for fragmenter kan opstå. PTR-1 stellet er lavet af Triloid nylon, der bevirker, at brillen er meget holdbar, let og komfortabel. Næsestykket, som er justerbart, og ørestykkerne er udført i specielt neopren gummi, der er designet, så det hjælper med at holde brillerne i den position, som brugeren vil have dem. Denne brille leveres med 2 stk. glas. Smoke og klar og bliver leveret i et kraftig plastik etui.
skjul
Din webshop kurv
Antal:  vare(r)
Beløb: DKK
Nulstil kurv Vis kurv
Ikon forklaring
Ballistisk godkendt
Udover sikkerhedsgodkendt er modellerne med dette logo også ballistisk godkendt. Den ballistiske godkendelse er en militær fragment test (MIL-PRF-31013). Testen kræver at brillen skal kunne modstå fragmenter, der kommer med høj hastighed mod linserne.
Forsvaret over hele verden kræver denne test, hvis brillen skal bruges til arbejdsbrug i militæret.

Sikkerheds-godkendt
Alle Wiley X modellerne er sikkerhedsgodkendt (også kaldet ANSI godkendelsen). Wiley X viser gang på gang, at det er muligt at designe sikkerhedsbriller, hvor pasformen, looket og ikke mindst funktionen er helt i top. ANSI testen er fra USA og svarer til den europæiske EN.166 test.
Testen, der giver lov til at kalde sine briller for sikkerhedsbriller jf. ANSI Z87.1-2003 & EN.166, er meget omfattende.
Styrke i glas
Styrke i glas
Modeller med dette ikon kan laves med styrke i linserne.

Linserne kan leveres både som Single Vision, Bifokal og Progressiv.

Vejl. priser på Wiley X styrkeglas excl. stel:

Linsesæt med Enkel styrke:
Klare glas pr. sæt DKK 1.499,-
Farvede glas pr. sæt DKK 1.599,-
Polaroide glas
grå el. brun pr. sæt DKK 2.175,-
Light Adjusting pr. sæt DKK 3.599,-

Linsesæt med Bifokal styrke:
Klare glas pr. sæt DKK 2.395,-
Farvede glas pr. sæt DKK 2.499,-
Polaroide glas
grå el. brun pr. sæt DKK 4.299,-

Linsesæt med Flerstyrkeglas:
Klare glas pr. sæt DKK 2.799,-
Farvede glas pr. sæt DKK 2.999,-
Polaroide glas
grå el. brun pr. sæt DKK 3.999,-
Light Adjusting pr. sæt DKK 4.999,-

Wiley X brillestel har grundet stellets krumning individuelle parametre, hvilket fremgår af bestillingsarket på hver enkel brille. Ved at indtaste dine styrker under >Wiley X med Styrkeglas og PRØV DIG FREM< ved du med det samme, om brillen kan leveres, da der ikke kan bestilles ud over parametre.
Ved bestilling af styrkebrille – kontakt da nærmeste optikerbutik som forhandler Wiley X og hør mere om mulighederne. De gennemfører din bestilling for dig. Find din nærmeste Wiley X forhandler her på websiden under menuen links.
Elite Vagt & Sikring | Hørslevvej 147 | 8462 Harlev J | Telefon: 51516797 | E-mail: sigga|evs.dk | CVR: 28600941 Her kan betales med Dankort